Støtt oss!

Støtt oss via Vipps

Prosjekt Filippinene har Vippsnummer 119070

Scann QR-koden over med kameraet på mobiltelefonen og åpne lenken som dukker opp.

Evt. klikk på lenken under om du leser dette på nettbrett eller mobil:

Støtt Prosjekt Filippinene på Vipps 

Støtt eller opprett Spleis

Prosjekt Filippinene er registrert på Spleis. Se om det pågår noen innsamlingsaksjoner eller start din egen Spleis:

Støtt Prosjekt Filippinene på Spleis

Innsamling på Facebook

Vi er registrert som veldedig organisasjon på Facebook. Start en innsamlingsaksjoner i forbindelse med feks. bursdagen din:

Støtt Prosjekt Filippinene på Facebook

Betal inn til vår giverkonto

Overfør valgfritt beløp til prosjektets giverkonto i Norge  3910.22.61759 og merk navn, stedsnavn, mobilnummer og e-postadresse.  All informasjon holdes internt og gis ikke videre.

Betale fra utlandet? 

IBAN: NO69 3910 2261 759 BIC/SWIFT: SPARNO22XXX

Bli fast giver

Vi behøver flere faste givere som kan bidra til en stabil inntekt og langsiktig planlegging.

Vi har behov for å samle inn rundt kr 300 000 til driften av vårt hjelpearbeid per år! Faste givere hjelper oss å budsjettere bedre.

Hvert år bruker vi ca kr 200 000 til førskolen vår Lola Day Care Center og ca kr 100 000 til annen nødhjelp; i det lokale fengselet, til familiene i Little Norway - vårt eget byggefelt i Yolanda Village, til matutdeling og barnebursdager på ulike barnehjem og til bygging av boliger og andre bygninger utenom førskolen. 100 kroner tilsvarer omtrent 700 kroner på Filippinene!

Fast trekk fra konto
Avtal med banken din hvilket beløp du vil gi fast i måneden, eller legg inn fast trekk i nettbanken din. Beløpet betales inn til prosjektets giverkonto i Norge: 3910.22.61759 og må merkes med givers navn, stedsnavn, mobilnummer og e-postadresse.  All informasjon om giver holdes internt og gis ikke videre.

Nyhet: Fast betaling med Vipps via SPLEIS
Vi lanserer nå en ny og enklere måte å bli fast giver til Prosjekt Filippinene.
Klikk på lenken under og fyll ut ønsket månedlig beløp.  Betal deretter med Vipps.  Etter gjennomført betaling vil du få spørsmål om du vil bli fast giver med Vipps.  Velg da ønsket månedsbeløp og fullfør avtalen.  Avtalen er ikke bindende og du kan når som helst logge inn i din Vipps og avslutte betalingene.

Følg denne linken til VERVEKAMPANJEN

Gave/Donasjon

Liker du arbeidet vårt og ønsker å gi oss en gave? Pengene rekker langt!

150 kroner dekker den årlige kostnaden vi har for innkjøp av skoleuniform og skolemateriell for ett av barna på Lola Day Care Center. For 500 kroner kan vi kjøpe inn 50 kg ris.  800 kroner dekker kostnadene vi har til varm, næringsrik mat for alle de 50 førskolebarna på Lola Day Care Center i en hel uke! 

Bruk en av betalingsløsningene nedenfor - tusen takk!

Alternativ gave (til venner og familie)

Vet du ikke hva du skal gi bort til jul eller til fødselsdagen til den som "har alt"?  Gi en pengegave til vårt hjelpearbeid og vi kan sende en personlig hilsen i posten til den du vil glede - eller til deg, dersom du vil overrekke gaven personlig.  

Vi har laget noen skjemaer på nett som du kan fylle ut dersom du vil gi en slik gave:

For fødselsdagsgaver, minne-gaver og andre typer alternative gaver - bruk dette skjemaet: ALTERNATIVE GAVER 

For julegaver - bruk dette skjemaet: ALTERNATIV JULEGAVE 

Hvis du ikke ønsker å benytte deg av disse skjemaene, eller har andre ønsker - ring Lone på 412 84 386 eller send oss en e-postlager hun en personlig løsning etter ditt ønske.

alternativ julekalender - bokmål (1).pdf

Innsamlingsaksjon (ønsk deg penger til vårt arbeid)

Har du fødselsdag og har alt du trenger fra før? Ønsk deg penger til Prosjekt Filippinene!  Har du en klubb eller en forening som vil gjøre noe for andre? Lag en innsamlingsaksjon for barna på Filippinene! 

Du kan enkelt bruke en av de digitale løsningene våre for pengeinnsamlinger; Vipps, Spleis eller Facebook! Du kan selvsagt velge å samle inn penger kontant, oppgi eget kontonummer eller opplyse om vår giverkonto; 3910.22.61759.  

Innbetalinger til vår bankkonto må merkes med anledning og/eller gruppens navn/kontaktperson, stedsnavn, mobilnummer og e-postadresse.  Informasjonen deles ikke videre, men er til internt bruk for å vite hvem vi skal takke for gaven.

Ta gjerne kontakt om dere ønsker hjelp til å lage en innsamlingsaksjon med bilder og evt. video.  

Ring Lone på 41284386 eller send oss en e-postlager vi en personlig løsning til din anledning.

Minnegave eller testamentarisk gave 

Når et kjært liv tar slutt, velger mange å be om en pengegave til et veldedig formål.  En minnegave til Prosjekt Filippinene vil aldri visne, men bidra til et bedre liv for mange.  

Om du trenger hjelp til å organisere innsamling til en minnegave, snakk med begravelsesbyrået og ta kontakt med oss.  Minnegaver og testamentariske gaver vil bety langsiktig drift av førskolen vår Lola Day Care Center.  Det koster omtrent 200.000 kroner å drifte førskolen Lola Day Care Center per år.  Dette dekker alle utgifter - 3 faste heltidsstillinger, samt en 25 % stilling som helsesykepleier, det dekker alt vedlikehold og drift av skolen, måltider, skolemateriell og skoleuniformer.  I tillegg bidrar vi med nødhjelp i lokalsamfunnet for omtrentlig 100.000 kroner hvert år, alt etter hvor stor inntekt vi har det året.  Kontakt oss om du ønsker å avsette midler til vårt formål.

Ring Lone på 412 84 386 eller send oss en e-post så tar vi kontakt med deg og vi finner et godt opplegg sammen.